top of page

ЛУКСУЗЕН МЕБЕЛ ЗА ВИЛА

sagist group certificates and logo.jpg

Домашен мебел по мерка, мебел за вила, мебел за престој и мебел за стан. Ние сме една од ретките компании во светот, со високо искуство во украсување на величествени куќи. Ние го произведуваме и средуваме целиот мебел од вашиот дом клуч на рака со мебел по нарачка, што на крајот е наше производство. спална соба, бања, дневна, седење, трпезарија итн...

HIGH QUALITY MADE IN TURKEY
bottom of page