top of page

КАТАЛОГИ ЗА СЕРИСКО ПРОИЗВОДСТВО SAGIST GROUP

SAGIST GROUP LUXURY FURNITURE FACTORY_made in Turkiye_made in Turkey.jpg
HIGH QUALITY MADE IN TURKEY
НАГРАДА НА ПРОИЗВОДИТЕЛ НА МЕБЕЛ НА ДОГОВОР НА ЕВРОПА
МЕЃУНАРОДНА НАГРАДА ARCH OF EUROPE 2022

Опкружен, но сосема сам,
Оваа дама со насмевка на луксуз;
Со милион контакти на нејзиниот телефон,
Сепак, никој не може вистински да ја нарече своја.
Оттука, тие се закопани некаде длабоко
Изгубени во осамен луксуз со SAGIST GROUP

bottom of page